Magazin > VIP
440 ogledov

Benčkova po vulgarnih ponudbah ukrepala

LJFW Saša Despot
Po tem, ko smo v medijih lahko prebrali, da se je Katrina Benček razšla z nogometašem Andražem Šporarjem, ji oboževalci ne dajo miru.

Predvsem so vztrajni na družabnemu omrežju Facebook, kjer je Katarina Benček zaradi nenehnega nadlegovanja zaprla že dva profila. "Iskreno povedano, sem ukinila že dva Facebook profila, ker je bilo to že preveč. Ne samo ženitne ponudbe, ampak vse sorte ponudbe. Za enkrat sem se s socialnih omrežij kar malo umaknila, verjetno bom bolj aktivna v Ameriki. Nočete vedeti, kakšne prošnje dobivam, od tega, ali so lahko moji sužnji in naprej (smeh)," nam je povedala svetlolaska, ki je v ponedeljek odletela čez lužo.

"Nisem človek, ki bi se vnaprej obremenjeval, jaz se raje ukvarjam s situacijami, v katerih se znajdem v danem trenutku. Sedaj grem za tri mesece v Los Angeles, kjer se bom pozanimala o študiju na kalifornijski univerzi UCLA, študentske vize se da dobiti in očitno mi je namenjeno, da bom celo življenje študirala," pa nam je razkrila o svojih ameriških načrtih.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.