Magazin > VIP
114 ogledov

Benčkova zanika razmerje z Vlačičem

Patrick Vlačič je rad v družbi lepotic (Foto: Facebook) Facebook
Katarina Benček je zanikala, da bi se kaj pletlo med njo in ministrom za promet Patrickom Vlačičem.

Miss fotogeničnosti na Miss Universe 2009 Katarina Benček je za naš portal zanikala natolcevanja nekaterih medijev, da naj bi bila na zabavi po podelitvi viktorjev pretirano vsiljiva do ministra za promet in basista Patricka Vlačiča.

Ogorčeno se je odzvala tudi na trditve, da naj bi po hihitanju in nazdravljanju skupaj za kratek čas celo izginila. "Čisto nič se mu nisem vsiljevala. Vlačiča namreč poznam prek Tine Gaber. Pristopila sem do njega, takšna kot sem do vseh. Malo sva se pogovarjala in to je bilo to," nam je dejala simpatična blondinka in dodala, da jo je od vsega najbolj razburila laž, da sta z ministrom za kratek čas izginila s same zabave. "Mogoče je to novinarka sklepala po sebi. Jaz pa nisem cipa."

Katarina Ben%C4%8Dek | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

O tem dogodku se je Katarina obširno razpisala tudi na svojemu blogu. Objavljamo povzetke: "Očitno se z določenimi ljudmi človek ne more niti pogovarjati, ker si potemtakem takoj vpleten z njimi v razmerje. Največji in najbolj nesramen komentar je bil pa ta, da sva celo za nekaj časa izginila s same zabave. Ni mi jasno, od kod pravica, da se širijo laži. Razumem, da nekaj morate pisati, ampak to so pa že kaplje čez rob oz. že kar slap! Seveda se je ta LAŽ hitro širila naprej in se pojavila na večjem številu spletnih portalov. Hvala za reklamo, ampak NE hvala za takšno reklamo.  Za piko na i pa moram prebirati še tiste primitivne in debilne pripombe. Pa si rečeš, mah to mi ni potrebno brati, ampak radovednost me premaga in v trenutku izvem veliko novega od sebi … sem grda, s konjsko čeljustjo, zabita, radodajalka, nesposobna živeti brez pomoči moških, strašim ljudi po televiziji, imam govorno napako … Zato sem se odločila napisati ta blog, da povem vsem tistim, ki tako veselo komentirate in se skrivate za svojimi monitorji, da ste OBREMENJENI, NEVOŠČLJIVI IN ZAFURSTRIRANI. Priporočam pregled pri specialistu =) Ja, res je, sem blondinka, ampak imam končano Ekonomsko Fakulteto (univerzitetno), nižjo glasbeno šolo (pa vseeno ne pojem ;)) ), govorim nemško, angleško in se uspešno šolam naprej na podiplomskem študiju, sem novinarka, ki piše za vrsto časopisov, delam na televiziji, imam kup prijateljev in prijateljic, super starše in sestro in sem srečna. POJEJTE SE =)," svoj blog zaključuje Katarina.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.