Magazin > VIP
422 ogledov

Benedettijeva in Cavazza sta par

Boris Cavazza Ksenija Benedetti Mediaspeed.net
Vodja Protokola Ksenija Benedetti in priznani igralec Boris Cavazza sta v razmerju.

Kot poroča revija Nova, naj bi prva dama slovenskega protokola Ksenija Benedetti, ki se je lani po več letih zakona ločila od moža Sandra, našla novo ljubezen. To naj bi bil igralec Boris Cavazza. Oba sta se glede razmerja zavila v molk in ga ne želita komentirati. Kot še poroča revija, sta že več let prijatelja, njuni bližnji prijatelji pa so navdušeni, da je prijateljstvo preraslo v ljubezen.

Nazadnje sta se skupaj pojavila ta konec tedna, ko sta Boris in Vesna Milek v skednju Škrabčeve domačije predstavila avtobiografsko knjigo. Milekova je namreč napisala biografski roman, zgodbo pa ji je zaupal eden od naših največjih igralcev.

Iz zanesljivih virov smo izvedeli, da se je Boris pred kratkim razšel z Marijano Hlebš, s katero je bil skupaj nekaj let. O njunem razhodu se je ugibalo že nekaj časa, vse glasnejše pa so bile govorice na podelitvi viktorjev, kjer Borisa, ki je prejel viktorja za življenjsko delo, Marijana ni spremljala. Sta pa bili ob njem Benedettijeva in njegova nekdanja žena Oriana Girotto, s katero ima igralec sina Aleksandra Borisa.

Komentarjev 8
  • Zvonka Facija 21:42 20.maj 2013.

    Oba sta super. Upam, da ostaneta skupaj. Jima privoščim.

  • Ronald Reagan 18:58 20.maj 2013.

    Stari je opasen mrdaš, hehe...

  • leonardo 16:30 20.maj 2013.

    Če sta sorodni duši, zakaj pa ne?