Magazin > VIP
343 ogledov

Benedettijeva razložila golo fotografijo

Ksenija Benedetti Facebook/Ksenija Benedetti
Ker je Ksenija Benedetti z objavo fotografije, na kateri je gola ženska, dvignila precej prahu, je zdaj razčistila, da ta ženska ni ona.

Potem ko je prva dama slovenskega protokola Ksenija Benedetti na svojem Facebook profilu objavila fotografijo gole ženske, se je vnela vroča debata, če je ženska na fotografiji ona. Ugibali so tako njeni prijatelji na Facebooku, kot številni mediji, ki so opazili njeno objavo.

Temu pa je konec naredila Benedettijeva sama, ki je pred dobro uro pod objavo zapisala: "Ok. Vidim, da se je dvignilo veliko prahu okoli praznega niča. Naj pojasnim: tole je umetniška fotografija (avtorja žal ne poznam), ki mi je bila zelo všeč in sem jo zato objavila na svojem zidu. Na njej nisem jaz in komentar 'Evo mene negde u augustu' je bil namenjen Petru, ki 'peva bez mene' na piknikih na naši ulici in pomeni, da se jim bom enkrat v avgustu pridružila. Pa eno lepo poletje želim vsem."

No, pa smo razčistili.

Komentarjev 4
  • 12345 21:29 17.julij 2013.

    Ja, mar ni to ta glavna pri Protokolu RS, pa to je precej neresno, otročje in klic po mladosti, žal se vsi staramo, no tako pač je. V vladnem servisu pa naj razmislijo o početju te gospe.

  • zic 20:27 17.julij 2013.

    sramota za šestorazredne novinarje, da kradejo fotke po FB zidu!!??

  • Šemefuky 19:08 17.julij 2013.

    ...in si je zato dedeka za sex omislila, ker je še zelo živ in in bo še dolgo uporaben...Kokoš, kdo tudi njo drži tam tolko let, a ni nobenega bolj sposobnega?