Magazin > VIP
1196 ogledov

Benedict Cumberbatch in njegova družina prestajala težke čase

Benedict Cumberbatch Profimedia
Grozil jim je.

Pred tedni se je pred londonsko hišo igralca Benedicta Cumberbatcha zgodil incident. Na zvezdnikovo posestvo je vdrl z nožem oborožen moški in igralcu grozil, da bo zažgal njegov dom.

Cumberbatch in njegova žena Sophie Hunter imata tri sinove, Christopherja (7), Hala (6) in Finna (4). Vsi so bili tistega dne doma. Kot poroča "Daily Mail", je moški, nekdanji chef nekega razkošnega hotela, prišel do hiše in se začel dreti. "Vem, da si se preselil sem. Upam, da bo vse pogorelo," naj bi zagrozil, nato pa na tla vrgel lončnico in pljunil v domofon, ki ga je nato s pomočjo noža iztrgal iz zidu. Storilec je pobegnil, a so ga s pomočjo DNK analize našli. 

"Seveda je bila vsa družina prestrašena, saj je mislila, da bo moški prišel v njihov dom in jih poškodoval. Na srečo ni prišlo tako daleč. Benedict in Sophie sta imela v tistem času veliko neprespanih noči, saj sta se bala, da bi ju lahko znova napadli. Zaradi dejstva, da je šlo za ciljno usmerjen vlom, je situacija še toliko bolj strašljiva," je vir povedal za Daily Mail.

Sojenje storilcu se je že končalo. Družini se ne sme tri leta približati, poleg tega mora plačati kazen v višini 290 evrov. Kaj je zameril britanskemu igralcu, ni znano, je pa storilec lastniku neke prodajalne povedal, da namerava vlomiti v zvezdnikovo vilo in jo požgati. 


 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.