Magazin > VIP
33 ogledov

Benedict na valentinovo vzel svojo Sophie

Benedict Cumberbatch Profimedias
Benedict Cumberbatch se je poročil. Britanski igralec je na valentinovo nataknil poročni prstan svoji zaročenki Sophie Hunter, poročna priča "Sherlocka Holmsa" pa je bil kar njegov kolega iz priljubljene nadaljevanke.

Benedict Cumberbatch in Sophie Hunter sta se poročila na zasebni ceremoniji na otoku Wight v cerkvi iz 12. stoletja. Poroka para je sledila nenavadni potezi, ko sta svojo zvezo potrdila na "tradicionalni" način z oklicem v časniku Times. 

Benedict Cumberbatch | Avtor: Profimedias Profimedias
Podrobnosti o poročni slovesnosti so zelo skope, saj je bil dogodek skorajda do zadnjega velika skrivnost. Izvedelo pa se je, da je Cumberbatchu ob strani stal njegov igralski kolega Martin Freeman, s katerim ju druži tudi vloga v moderni inkarnaciji dogodivščin o detektivu Sherlocku Holmsu in zdravniku Watsonu.

Zanimivo je bila v enem od zadnjih nadaljevanj na sporedu poroka Watsona in takrat je bil prav Cumberbatch v vlogi namišljene ženinove priče. 

Tako za 38-letnega zvezdnika filma Igra imitacije kot za 36-letno direktorico gledališča je to prvi zakon. Par sicer že pričakuje tudi otroka. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.