Magazin > VIP
14 ogledov

Benetke izžvižgale Naomi

Opazite zaobljeni trebušček? (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Beneškega filmskega festivala se je udeležila tudi Naomi Campbell, ki pa je v Benetkah doživela hladen sprejem. Poleg tega je spodbudila govorice o morebitni nosečnosti.

Ko se je britanska manekenka Naomi Campbell sprehodila po beneški rdeči preprogi, je doživela hrupen odziv množice. A ne zato, ker bi bili veseli temnopolte lepotice, temveč zato, ker je tam niso hoteli videti. Naomi je zato vidno pospešila korak in hitro izginila v notranjost stavbe.

 

Prisotni so zvezdnico bržkone izžvižgali zaradi afere, v katero je vpletena. Naomi naj bi namreč prejela krvave diamante, zaradi česar se je že morala zagovarjati na sodišču.

 

Skriva nosečnost?

Ker ji je množica namenila hladen sprejem, je tudi fotografom namenila le kanček pozornosti, a vseeno dovolj, da so opazili, da ima zvezdnica sumljivo zaobljen trebušček, ki si ga je ves čas vztrajno zakrivala.

 

Ob tem so mnogi opazili, da je Naomi pridobila kar nekaj kilogramov, kar je le še spodbudilo govorice o morebitni nosečnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.