Magazin > VIP
26 ogledov

'Berlusconi mi je ukradel punco'

Noemi Letizia je 54 let mlajša od italijanskega premierja. Žurnal24 main
Bivši fant mladoletnice, zaradi katere je italijanski premier zadnje mesece polnil naslove časopisov, je obtožil Berlusconija, da je kriv za razpad njune zveze.
Gino Flaminio, fant 18-letne Noemi Letizia, je zapustil svoje dekle, saj naj bi se preveč družila s premierjem Silviom Berlusconijem. 72-letni Berlusconi je mladoletnici za rojstni dan podaril več kot šest tisoč evrov vredno ogrlico iz zlata in diamantov, kar je močno razburilo tudi premierjevo ženo, zaradi česar ga je mesec dni nazaj zapustila.

Gino je za italijanski časnik La Repubblica povedal, da je Noemi preživela ogromno časa v Berlusconijevi vili, kjer naj bi bilo poleg nje še 30 deklet. Ker so se tovrstni obiski v premierjevih vilah kar vrstili, se je Gino odločil, da svoje dekle zapusti. "Večkrat sem ji povedal, da mi ni všeč, kar počne. Ona je čisto nedolžna punčka, ki se še vedno ne loči od svojega plišastega medvedka."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.