Magazin > VIP
16 ogledov

Besen Sheen psoval sodelavce

Charlie si je dal duška in povedal par krepkih. (Foto: Youtube)
1/2
Žurnal24 main
Le dan po tem, ko so ga odpustili iz serije Dva moža in pol, se je Charlie Sheen na svojevrsten način odzval prek spleta.

Ne gre za prvi posnetek, ki ga je igralec Charlie Sheen objavil na spletu, je pa v njem zagotovo najbolj jezen. Svojo jezo je tudi tokrat stresel na producente in šefe studia, ki so ga odpustili iz serije Dva moža in pol.

Ustvarjalca serije Chucka Lorra je doletela najhujša kritika. "Spopadel si se z vragom, ti mali črv," ga je ozmerjal, mu namenil več kletvic in opisoval, kaj ga je motilo pri njem.

Svoj monolog pa je končal s stavkom: "Poraz ni izbira. Popraviti moramo to otročjo krivico. Se kmalu vidimo na bojišču."

Jezen tudi na soigralca
Igralec pa se je spravil tudi na soigralca v seriji, Jona Cryerja. "Jon me ni poklical. Je odpadnik, izdajalec in pritlikavec. Ga bom moral res tako klicati, da bo dojel? Ko bom igral v večmilijonskih filmih in me bo prosil za stransko vlogo, mu bom rekel, pustil si me na hladnem z vso svojo krivdo in neumnostjo," še pravi 45-letni igralec.

Vir blizu igralske ekipe pa pravi, da mu je Cryer stal ob strani in sta se pogovarjala, a se je Cryer odločil, da se iz spoštovanja javno ne bo odzval na Sheenove obtožbe.

Druge soigralce in režiserja serije pa je besni Sheen pohvalil, saj so mu stali ob strani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.