Magazin > VIP
29 ogledov

Beth si je našla še eno žrtev

Beth Ditto Žurnal24 main
Pred kratkim je Beth Ditto Madonno označila za sramoto, zdaj pa se je spravila še nad modnega oblikovalca Karla Lagerfelda.

Kaj je narobe s pevko skupine Gossip? Beth Ditto se v zadnjem času obnaša zelo agresivno. Najprej se je spravila nad Madonno in jo označila za sramoto, zdaj pa še nad svojega prijatelja, modnega oblikovalca Karla Lagerfelda. "Lagerfeld je shujšan star gospod, ki se oblači v preozka oblačila in ki se starih navad nikakor ne more otresti," je izjavila 31-letna zvezdnica, ki jo je mali Nemec nekoč označil za svojo muzo. Pevka ni bila le redna gostja njegovih modnih revij, ampak se je po modni brvi celo sprehodila. "Morda me imajo za stvor in me za mojim hrbtom zasmehujejo. Morda pa jim je všeč, da se v tem poslu bolj naravna od drugih. Konec koncev ne ustrezam lepotnemu idealu. Sem majhna in debela lezbijka," je še izjavila uspešna zvezdnica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.