Magazin > VIP
11970 ogledov

Beverly Hills 90210: Ta član ekipe je imel najbolj pestro spolno življenje

Beverly Hills Youtube
Iskreno o divjih časih.

Zvezdnik najstniške serije Beverly Hills 90210, Brian Austin Green, je v oddaji 'Watch What Happens Live' z Andyjem Cohenom odgovarjal na osebna vprašanja. Voditelj ga je med drugim vprašal, kdo od igralcev je v tistem času, ko so o mladih zvezdnikih serije sanjale najstnice (in tudi najstniki) po vsem svetu, največ seksal. "Verjetno tale,“ je izjavil Green in pokazal nase.

beverly hills Kakšna pa je?! Magazin Beverly Hills: Zaradi napovednika zdaj vsi govorijo le o Jennie Garth

Igralca je nato oboževalka vprašala, ali je imel aferico tudi s soigralko Tori Spelling, ki je v seriji igrala njegovo simpatijo. Brian se je odgovoru sprva izmikal, nato pa so ga spomnili, da je Tori pred časom priznala, da je z njim pristala v postelji. "Zapletla sva se. Bila sva mlada in to mladi pač počno,“ je dejal in ob tem še priznal, da je bil nekaj časa v razmerju tudi s soigralko Tiffany Amber Thiessen.

Brian je sedaj srečno poročen z Megan Fox, s katero ima tri sinove – 6-letnega Noah, 5-letnega Bodhija in 3-letnega Journeyja. Par si je večno zvestobo obljubil leta 2010 na Havajih, pet let pozneje pa je Megan vložila ločitvene dokumente. Leta 2016 sta se igralca pobotala in sporočila, da so razmišljanja o ločitvi stvar preteklosti.

brian austin green | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.