Magazin > VIP
165 ogledov

Beyonce imela med porodom težave

beyonce, jay z
Beyonce je rodila v začetku preteklega tedna, a je z dvojčkoma še vedno v bolnišnici. Pojavile so govorice o težavah med porodom.

Ves pretekli teden se je govorilo, da je Beyonce v bolnišnici. Okoli stavbe so namreč opazili varnostnike in tudi pevkine družinske člane. Včeraj je prišla potrditev, da je Beyonce povila dvojčka, več pa za zdaj ni znano. So pa mediji poročali, da je slavni par dobil parček, saj naj bi očividci videli neznanko, ki je v bolnišnico nesla rože, na katerih je pisalo "B & J", in dva balona z napisoma "baby boy" in "baby girl".

Da je zvezdnica dobila sina in hčerko, je pisal tudi vedno dobro obveščeni spletni portal TMZ. "Beyonce je rodila dečka in deklica, a pojavile so se težave, zaradi kateri so že en teden v bolnišnici,“ so poročali. Šlo naj bi za manjše težave med porodom, trojica pa je v bolnišnici ostala preventivno. "Pričakujejo, da bo z otrokoma vse v redu,“ so še pisali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.