Magazin > VIP
30 ogledov

Beyoncé in Jay-Z tarča kritik

Beyoncé, Jay-Z FameFlynet
Najbolje plačani par na svetu je tarča mnogih kritik, ker naj bi se oba premalo ukvarjala s človekoljubnim delom.

Pevec, igralec in aktivist za človekove pravice Harry Belafonte je za ameriški časnik The Hollywood Reporter zgrožen dejal, da mnoge slavne osebe "niti s prstom ne mignejo" za ljudi, ki so potrebni pomoči, in jih označil za "prave pošasti". "Nikakor nisem zadovoljen s položajem Afroameričanov v Hollywoodu. Nihče od njih ne pripoveduje naših zgodb, nihče ne govori o tem, kdo smo mi v resnici. Manjšine so v svetu slavnih še vedno zatirane," je dejal Belafonte in za primer navedel prav Beyoncé in njenega moža Jay-Z-ja. "Kaj sta onadva naredila za izboljšanje položaja naše skupnosti? Nič. Poglejte Brucea Springsteena, on dejansko nekaj počne za vse ogrožene." Ob tem je dodal, da je Springsteen zagotovo "črn po duši".

A Belafontove besede ne držijo povsem, saj se oba zvezdnika, ki sta bila razglašena za najbogatejši zvezdniški par na svetu, ukvarjata s humanitarnim delom. Vendar pa to zanj ni dovolj, pravi, da bi morala glede na njun položaj storiti veliko več.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.