Magazin > VIP
29 ogledov

Beyoncé šokirana, da je noseča

Bodoča starša bosta zibala spomladi prihodnje leto. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Pevka Beyoncé Knowles je vendarle noseča. Novice pa ni sprejela z največjim veseljem.

Več let se je že ugibalo, zdaj pa naj bi bila 29-letna ameriška pevka Beyoncé Knowles dejansko noseča, poroča Us Weekly. A pevka, ki je z raperjem Jay-Z-jem poročena od 2008, je bila kljub veseli novici presenečena.

"B je bila šokirana. Obožuje otroke, vendar še ni bila pripravljena na materinstvo," je povedal vir blizu pevke. "Resnično si je želela dokončati album in znova iti na turnejo." Drug vir, ki trdi, da je pevka noseča tri mesece, pa pravi, da je to "darilo od Boga ter da je presrečna".

Prijatelji bodočima staršema, ki bosta zibala spomladi, že čestitajo. "Jay-Z-ju je družina vedno veliko pomenila. Želim jima vse najboljše," pravi producent Kevin Liles, ki raperja pozna več let.

Tudi Beyoncéjina sestra Solange jima želi vse najboljše. "Ona ima najlepše srce. Odlična mati bo," je povedala o starejši sestri, ki se odlično razume s svojim šestletnim nečakom Julezom.

Za pevko bo to prvi otrok, Jay-Z že ima sina z žensko iz Trinidada in Tobaga.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.