Magazin > VIP
31 ogledov

Beyoncé spregovorila o tragičnem splavu

Beyoncé EPA
Priljubljena pevka Beyoncé je končno spregovorila o splavu, ki ga je imela pred dvema letoma. Pravi, da je bila to najbolj žalostna stvar, ki jo je kdaj doživela.

Beyoncé je danes ponosna mama enoletne hčerke Blue Ivy, a še pred dvema letoma je žalovala za otrokom, ki ga je izgubila s spontanim splavom. Priljubljena zvezdnica je zdaj končno razkrila, kako se je počutila ob bolečini, ki ji jo je prinesla prva nosečnost. "Pred dvema letoma sem bila prvič noseča. Slišala sem utrip srca, kar je bila najlepša glasba, ki sem jo kdajkoli slišala. Izbrala sva tudi imena, v glavi sem že imela sliko, kako bo videti moj dojenček. Materinska čustva so že privrela na plan," je pojasnila 31-letna zvezdnica.

A njena sreča ni trajala dolgo. "Ko sem letela v New York na pregled, nismo več slišali utripa. Še pred enim tednom je bilo vse v redu, potem pa ga kar naenkrat ni bilo več." Beyoncé je šla po tem takoj v studio, kjer je napisala najbolj žalostno pesem v svojem življenju, pravi. "To je bila zame najboljša oblika terapije, saj je bilo to nekaj najbolj žalostnega, kar se mi je zgodilo v življenju."

Njeno veselje, da spet pričakuje otroka, je bilo zato toliko večje in novico o novi nosečnosti je le stežka držala zase. Hotela je zakričati celemu svetu. "Nosečnost sem doživljala tako, kot da bi se spet zaljubila. Bila sem presrečna! Ni besed, ki bi opisale občutek, ko v tebi raste otrok, zato hočeš to deliti z vsemi." Njena hčerkica Blue Ivy je ravno januarja upihnila prvo svečko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.