Magazin > VIP
8 ogledov

Beyoncéjin malček na poti?

Beyoncé Flynet
V newyorški porodnišnici naj bi bili že pripravljeni na prihod trenutno najbolj pričakovanega hollywoodskega malčka, prvega otroka pevke in njenega moža Jay-Z-ja.

Le še vprašanje časa je, kdaj naj bi r'n'b diva Beyoncé razveselila z novico o rojstvu njenega prvega otroka, poročajo ameriški medij. Bolnišnično osebje v porodnišnici St Luke's Roosevelt v New Yorku naj bi bilo namreč že v pripravljenosti na "zvezdniški prihod", ki naj bi bila ravno visoko noseča Beyoncé.

Zvezdnica naj bi imela v porodnišnici, znani po diskretnosti in vrhunski zdravstveni oskrbi, rezerviranega pol nadstropja za prihod svojega malčka, rodila pa naj bi v istih prostorih kot njena pevska kolegica Alicia Keys lani.

Pevka, ki je svojo nosečnost pompozno oznanila avgusta na MTV-videonagradah, je bila sicer še pred kratkim tarča natolcevanj, da v resnici sploh ni noseča, ampak da nosi umetni trebušček, otroka pa naj bi ji donosila nadomestna mati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.