Magazin > VIP
14 ogledov

Beyoncéjin prvi intervju po rojstvu hčerke

Beyonce EPA
Pop diva Beyoncé je dala svoj prvi intervju po rojstvu hčerke Blue Ivy, ki je na svet privekala 7. januarja.

"Z ničemer ne morem opisati tega občutka. Povezanost sicer čutiš že takoj, ko izveš, da v tebi raste otrok, vendar, ko ga prvič držiš v rokah, ostaneš brez besed. To je sicer kliše, vendar kliše, ki je čista resnica," je Beyoncé povedala v svojem prvem intervjuju po rojstvu hčerke Blue Ivy.

Jay-Z bo menjal plenice

Pevka pa ni skoparila niti z lepimi besedami o svojem možu Jay-Z-ju: "Kot soprog je zelo zaščitniški in odkar sva izvedela, da sem noseča, sem v njegovih očeh videla tudi zelo zaščitniškega očeta. Ni le navdihujoč umetnik, je tudi navdihujoč soprog. Vem, da je naslednji korak v njegovem življenju to, da bo zelo navdihujoč tudi kot oče." Dodala je, da se Jay ne boji prav nobene obveznosti, povezane z Blue Ivy: "Seveda bo menjal plenice, na splošno bo zelo vpleten oče. Ljubezen je že prisotna. Ljubezen je to, da delaš majhne stvari za svojega otroka."

Beyoncé s hčerko že uživa v  varnem zavetju doma: "Vsi smo super in zelo veseli, da začenjamo novo poglavje v življenju. Bolnišnično osebje je bilo super, vendar smo veseli, da lahko najini prelepi hčerki končno pokažemo, kje bo živela. Zelo sem navdušena! Starša sva že, odkar sem zanosila. Otrok je največje darilo, ki ga lahko prejmeš, in vsi smo blagoslovljeni, da smo v tej situaciji."

Pevka je tudi komentirala strogo poostreno varnost v porodnišnici: "Varnost je bila zelo stroga, vendar le zaradi varnosti najine hčerke, ki bo vedno najpomembnejša. Zaradi vseh vpletenih je bil to zelo varen in gladek proces. Kot ponavadi, so bile nekatere stvari v medijih izmišljene ali pretirane, vendar je to pač bila zgodba moje nosečnosti."

Otrok bo vedno na prvem mestu

"Vedno bom mati, ki svoje otroke postavi na prvo mesto," si je svojo novo vlogo začrtala Beyoncé. "Na svetu je ogromno fantastičnih žensk, ki odlično usklajujejo svoje službe in obveznosti, hkrati pa so tudi dobre mame. Zame je najbolj pomembno, da bom vse prilagodila otroku, in ne obratno. Glede na to, da sva z Jayem oba umetnika, bodo vedno obstajala ugibanja, ali se bo v to smer vrgel tudi najin otrok. Če si bo moj otrok želel igrati v bendu in ga bo to osrečevalo, potem bom to tudi podprla," je sklenila misel pop zvezdnica.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.