Magazin > VIP
24 ogledov

Beyoncéjina hči dobila kad za 5 tisoč evrov

Kelly Rowland Flynet
Čeprav Beyoncé in Jay-Z še nista potrdila, da bosta povila hčerko, je to pred kratkim zanju storila njuna prijateljica Kelly Rowland. Ta je nad naraščajem tako navdušena, da mu je kupila pregrešno drago darilo. Kad, posuto z roza kristali Swarovski.

Kelly Rowland ne more skrivati navdušenja nad Beyoncéjino nosečnostjo. Pred kratkim je medijem izblebetala, da bosta z Jay-Z-jem povila hčerko, zdaj pa se ni mogla zadržati ob nakupu 7.500 dolarjev (približno 5.400 evrov) vredne otroške kopalne kadi, ki je posuta s 44.928 kristali Swarovski. Če Beyoncé še noče razkriti spola otroka, to razkrivajo kristali, ki so rožnate barve. "Ko bo malčica zrasla, bo v mali kadi lahko hladila drag šampanjec," se je pošalila Kelly.

To pa ni edino pregrešno drago darilo, ki jo je prejela Beyoncéjina še nerojena hči. Bodoča mamica je njeno omaro menda že napolnila z otroškimi oblačili znamk Gucci in Louis Vuitton, Jay-Z-jeva sestra pa naj bi zanjo že naročila čeveljce Louboutin.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.