Magazin > VIP
109 ogledov

Bežna romanca med Timom in novinarko Pop TV

Tim Kores mediaspeed
Novinarko Pop ina Matejo Ropoša so na nedavni zabavi ujeli v objemu, ki ji ga številne slovenske najstnice še kako zavidajo.

Za članom skupine In&Out Timom Koresom vzdihujejo številne slovenske najstnice, zato zagotovo zavidajo novinarki Mateji Ropoša, ki je na nedavni zabavi preživela večer v objemu privlačnega Tima, vendar simpatična novinarka pravi, da na kaj več ne računa. "Nič ni na tem, sva vsak v svojem svetu. Na tisti zabavi sva se pač imela malo lepo, vendar ne izključujem nobenih možnosti, saj se vedno ravnam po načelu 'Nikoli ne reči nikoli'. Oba sva zelo zaposlena, zato zaenkrat ne razmišljam o tem," nam je zaupala 30-letna Mateja. Glede na to, da je Tim kar sedem let mlajši od nje, smo novinarko vprašali, ali jo tudi sicer privlačijo mlajši moški:

"Ha ha, itak. Tim je sicer dosti mlajši, vendar kolikor sem ga uspela spoznati, lahko povem, da je v načinu razmišljanja bolj zrel kot marsikateri izmed mojih vrstnikov. Zame so leta le neka številka in tudi jaz se ne počutim toliko stara, kot sem," pravi in dodaja, da trenutno ne išče resnega partnerja, čeprav verjamemo, da kandidati zagotovo stojijo v vrsti: "Če ti je nekaj usojeno, verjetno sploh ne razmišljaš, ali si želiš partnerja ali ne. Preprosto greš v to. Da bi načrtno nekaj iskala, pa se mi zdi nesmiselno. Bo že prišel, ko bo čas za to."

Komentarjev 1
  • zic 12:24 12.julij 2012.

    hvala bogu samo, da ni spet s samovšečno in oholo majo keuc...