Magazin > VIP
25 ogledov

"Bi nas zanjo moralo skrbeti?"

Sarah Connor FameFlynet
Nemška zvezdnica Sarah Connor je izdala, da jo mučijo strahovi.

Pevka Sarah Connor, ki je znana po svojih lepih baladah (From Sarah with Love), a tudi plesnih skladbah (Let's Get Back to Bed – Boy!), se je v svoji novi pesmi Close To Crazy (Blizu norosti) dotaknila težav, ki jo pestijo. Sarah se namreč trenutno ne počuti najbolje – pestijo jo strahovi. Lepotica, ki je v Nemčiji velika zvezda – med drugim je tudi žirantka v šovu X Factor – se namreč boji, da bi izgubila nadzor nad svojim življenjem.

Zaskrbljujoč intervju

"Bi nas zanjo moralo skrbeti?" se po intervjuju, ki ga je Sarah dala televizijskemu kanalu NDR, sprašuje RTL. Izjavila je namreč: "Peljala sem se domov. Sedela sem v avtu. Večkrat dobim občutek, da bi bilo vsega konec, če bi volan na hitro obrnila.“

Zakaj Sarah, ki je prodala več kot šest milijonov albumov in je mamica treh otrok, trpinčijo strahovi, ni znala razložiti. Očitno pa njeno zdravje načenja stres. "Album za albumom, turneja za turnejo. Na neki točki se vprašaš, ali te obkrožajo pravi prijatelji. Kdo bo ostal, ko ne bom več pela.“

Connorjeva se je zato za nekaj časa umaknila iz javnosti, kar pa njenih bojazni ni odgnalo. "Misli in strahovi, da bom izgubila nadzor, se nenehno vračajo. Mislila sem, da sem v redu, a sem še vedno blizu norosti."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.