Magazin > VIP
116 ogledov

Bi prepoznali hčerko legendarnega pevca?

Frances Bean Cobain
1/2
Reševalni pas/Twitter
Iz debelušne deklice Frances Bean Cobain, hčerke legendarnega Kurta Cobaina, je zrasla lepa ženska, ki bo letos postala polnoletna. Bi jo prepoznali?

Frances je danes povsem drugačna kot pred šestimi leti, ko je bila ravno na začetku najstniških let. Pred kratkim je na svojem Twitter profilu objavila fotografijo, na kateri je povsem neprepoznavna, saj ima precej polnejša usta. Če si je privoščila lepotni popravek, ji je vsekakor koristil.

Sicer pa je 20-letna hčerka Kurta Cobaina vse bolj aktivna na omenjenem socialnem omrežju, kjer brez dlake na jeziku pove, kaj si misli. Nazadnje si je za tarčo izbrala Kendall Jenner, polsestro slavnih Kardashiank, in jo označila za "je***o budalo", ker je zapisala, da si "želi, da bi bile stvari preprostejše". Frances ji je očitala, da je sebična, in dodala: "Na svetu živijo zapuščeni in brezdomi otroci, ki pijejo onesnaženo vodo. Da sploh ne omenjam raka, lakote, revščine, bolezni, naravnih katastrof, smrti ... Nekateri znajo biti tako vase zagledani."

Kendall ji ni ostala dolžna in ji je kmalu odgovorila: "Ne poznaš me in sploh ne veš, kaj sem imela v mislih s tem zapisom," se je branila in dodala: "Zavedam se, da imam res srečo, za kar sem hvaležna vsak dan, in vem, da v svetu obstajajo večji problemi. Molim za ljudi v revščini in jim pomagam, kolikor lahko. Torej, kdo si ti, da me obsojaš?"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.