Magazin > VIP
21809 ogledov

Bi mlado in vitko Mišo iz sredine 70-ih let prepoznali?

Miša Molk Mediaspeed
Mlada, nadebudna in z 'buško' na čelu.

Miša Molk na svojem Facebooku rada objavi kakšno fotografijo – pa naj bo stara ali nova, svoje oboževalce pa vedno navduši.

Tokrat je objavila fotografijo iz svoje mladosti, ko sta se s prijateljico odločili, da bosta štopali avtomobile. Ob fotografiji je zapisala: "Prvi avtoštop. Nasmejani. V bistvu – presrani."

V komentarjih so jo prijatelji in oboževalci spraševali, kaj se je zgodilo, kakšna je zgodba tega avtoštopa, a se Miša ni kaj dosti razpisala. Na vprašanje, kako se je končalo, je odgovorila: "Ne ravno dobro. Naivno … z buško na čelu."

Bi mlado in vitko Mišo prepoznali?

Komentarjev 8
  • ode 17:04 10.november 2017.

    Že takrat je bila videti znucana.

  • Avatar Leon
    Leon 15:29 10.november 2017.

    Narcisoidnost v političnih in medijskih krogih je značilna za osebe, brez morale in etike iz nekdanjega obdobja ,zato MIŠA ...SPOKAJ in v dom upokojencev .

  • Ledena 12:55 10.november 2017.

    Ce me gubice motijo,bom sla na botoks.Treba pa je najti taksnega,ki ne naredi spake iz cloveka.In treba je imeti zdravo mejo. Zakaj pa je sporna lepotna kirurgija?Nimam nizke samozavesti,ampak ce imam gube,grem h kirurgu,da me nalo polika,ce imam narastek,grem k ...prikaži več frizerju.Koga pa to na sebi ne moti,pa je cist kul in okej.Ljudje smo razlicni.Je pa res,da je groza,kaj je naredila iz sebe.Obraz totalno spacen,ustnice cudne.

Sorodne novice