Magazin > VIP
35 ogledov

Bi se moral Michael Douglas bati za življenje?

Cameron Douglas, Michael Douglas Žurnal24 main
Igralec bi bil lahko v smrtni nevarnosti – zaradi svojega težavnega sina, ki je na sodišču pričal proti preprodajalcem drog.

Sin Michaela Douglasa, 32-letni Cameron, ki trenutno prestaja petletno zaporno kazen, je bil na začetku oktobra v sojenju proti enemu svojih dobaviteljev drog, nezakonitemu mehiškemu priseljencu Davidu Escaleraju, glavna priča tožilstva. Sojenje se je zaključilo z obsodbo na pet let zapora. Zaradi Cameronovega sodelovanja je bila njegova kazen prepolovljena, sin zvezdniškega očeta pa naj bi vnovič pričal pozno oktobra še v sojenju proti bratu prej omenjenega Davida, Eduardu, poroča National Enquirer.

Brata pa naj bi bila del obalnega narkomanskega kroga, in kar je še bolj zastrašujoče, naj bi morebiti imela povezave z nasilnimi mehiškimi mamilarskimi karteli. "To so banditi, ki imajo na razpolago veliko denarja in orožja. Pri iskanju povračila se ne bodo ustavili pred ničemer," zatrjuje neimenovani vir. Tisti blizu igralcu se tako bojijo, da bi 67-letni oskarjevec lahko postal tarča neusmiljenih kriminalcev kot povračilo za sinovo pričanje. "Michael meni, da je Cameron dobil, kar si je zaslužil za posedovanje in preprodajanje kokaina in kristalnega metamfetamina, vendar so njegovi prijatelji zaskrbljeni, da bo postal tarča Cameronovih preprodajalcev," je povedal vir, ki je nekoč delal za družino. "Glede na to, da se pojavljajo v javnosti, bi jih lahko zasledovali in ujeli. Mislim, da bi morali okrepiti varnost in najeti varnostnike, ki bodo skrbeli zanje."

Narko-teroristični strokovnjak je potrdil, da je Michael res lahko v strahu. "Ti mehiški preprodajalci drog so neusmiljeni in bodo napadli vsakogar, za kogar bodo menili, da ogroža njih ali njihov posel."  "Ko se bo razvedelo, da je Cameron podlasica, ki je izdal svoje dobavitelje, bi lahko zelo hitro postalo zelo grdo," meni tudi njegov nekdanji sojetnik. "Ne le, da si bo moral Cameron kriti hrbet, ampak si ga mora zdaj tudi njegov oče. To je zadnja stvar, ki jo potrebuje Michael," je še dodal.

Komentarjev 1
  • mirko 15:50 19.oktober 2011.

    Glavni krivci za narkokartelno vojno v Mehiki so narkomani, preprodajalci, ter predvsem pokvarjena politika z mafisko sprego v ZDA.