Magazin > VIP
7 ogledov

Bieber izvedel "najhujšo novico"

Avalanna Routh Justin Bieber
1/3
Reševalni pas/Twitter
Pevec Justin Bieber žaluje za šestletno deklico, ki je v sredo umrla za rakom.

Šestletnica Avalanna Routh je imela raka na možganih. Gospa Bieber, kot so jo poimenovali družina in prijatelji, potem ko se je slavni pevec Justin Bieber spomladi z njo poročil, je umrla včeraj.

"Naša draga Avalanna je to jutro šla v nebesa. O Avalanna, najsvetlejša zvezda, naša srca si vzela s seboj, naša največja ljubezen," so zapisali njeni bližnji na Twitterju.

Na družabnem omrežju je svoje sožalje izrazil tudi Justin. Zapisal je: "Pravkar sem izvedel najhujšo novico. Ena od največjih duš, kar sem jih kdaj poznal, je odšla. Molite prosim za njeno družino in zanjo. Počivaj v miru, Avalanna. Rad te imam."

Objavil je fotografije, na katerih sta skupaj, in zapisal, naj izkažejo spoštovanje do nje in njene družine. "Molite za njo in družino. Pogrešam jo.“

Bieber je deklico obiskal spomladi v New Yorku, potem ko so družinski prijatelji na Facebooku objavili peticijo z naslovom "Pomagajte Avalanni, da spozna Justina Bieberja". Med obiskom sta se igrala in celo poročila. Jedla sta poročno torto, Justin ji je zapel, dobila pa je tudi rdečo majico, na kateri je pisalo "Bodoča gospa Bieber".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.