Magazin > VIP
29 ogledov

Bieber mora opraviti test očetovstva

Justin Bieber Flynet
Po tem, ko je dvajsetletna Mariah Yeater na začetku tedna oznanila, da je najstniški idol Justin Bieber oče njenega trimesečnega otroka, bo moral zvezdnik zdaj svojo nedolžnost dokazovati s testom očetovstva.

Odvetniki Mariah Yeater, ki trdi, da je Justin Bieber oče njenega otroka, vztrajajo pri tem, da mora Justin opraviti test očetovstva. S tem hočejo doseči, da bi 17-letni zvezdnik prevzel starševsko odgovornost in vsaj plačeval preživnino. "Mariah išče zadoščenje. Hoče dokazati, da je Justin res oče njenega otroka, da bo lahko primerno poskrbel zanj. Obstaja velika verjetnost, da je prav on oče njenega sina Tristyna," so povedali njeni zastopniki.

Bieber je sicer zanikal, da je otrok njegov, prek tiskovnih predstavnikov pa sporočil: "Res je žalostno, da nekdo širi tako zlobne in lažne trditve." Kaj pravi na to, da bo moral s testom očetovstva še dodatno dokazovati svojo nedolžnost, pa še ni znano. Justin se bo z Mariah na sodišču srečal 15. decembra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.