Magazin > VIP
21 ogledov

"Bieber naredil otroka v 30 sekundah"

Justin Bieber Flynet
Dvajsetletna Mariah Yeater, ki najstniškega idola toži za očetovstvo njenega otroka, se je razgovorila o njuni kratki aferi.

Mariah Yeater, ki trdi, da je Justin Bieber oče njenega trimesečnega sinčka Tristyna, je v intervjuju za The Insider razkrila, da je z najstniškim idolom zanosila po le 30 sekundah nezaščitenega spolnega odnosa po njegovem losangeleškem koncertu oktobra lani. "Takoj sem mu bila všeč in začela sva se pogovarjati, navsezadnje pa me je vprašal: Bi te motilo, če bi šla nekam, kjer bi bila sama?" Končala sta v kopalnici v zaodrju, kjer pa se je njegovo vedenje spremenilo "od srčkanega do preprosto bolj agresivnega".

Na vprašanje, s čim lahko podpre svoje trditve, je 20-letnica povedala, da je dokaze, ki bodo potrdili njene navedbe, že predložila svojim odvetnikom, vendar kaj več ni želela razkriti. Mariah je v tožbi sicer navedla, da je bil njen spolni odnos z mladim glasbenikom "kratek, trajajoč le približno 30 sekund" in da je bil Bieber "očitno osramočen, ker seks ni trajal ravno zelo dolgo".

Pevčev varnostnik sicer trdi, da je bila Bieberjeva garderoba tisti večer polna njegovih prijateljev in družine ter da je bil ves čas z njim. Mariah njegovih trditev ni želela komentirati.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.