Magazin > VIP
20 ogledov

Bieber obtožen napada

Justin Bieber Žurnal24 main
Najstniški lomilec src Justin Bieber naj bi se v petek v Vancouvru znesel nad nekim dečkom. Viri trdijo, da je bil napad le obramba, saj je bil zvezdnik žrtev homofobičnega ustrahovanja.

Minuli konec tedna za Justina Bieberja ni bil prav nič rožnat, saj ga je doletela preiskava zaradi napada. Neki 12-letnik namreč trdi, da ga je pevec med igro z laserji udaril.

Viri trdijo drugače. Justin naj bi se le branil, saj ga je deček zbadal s homoseksualnimi žaljivkami. 16-letni zvezdnik naj bi se z nekaj otroki igral igro, pri kateri se lovijo in streljajo z laserji. Lastnik igralnice je medijem kasneje pojasnil, da so ga vrgli iz stavbe, saj se je neki deček osebju pritožil.

Toda tudi osebje ima svojo zgodbo. Po njihovih navedbah naj bi Justin dečka udaril nehote, saj ga je ta med igro zbadal in nadlegoval. Ko ga je pevec prosil, naj se umiri in igra po pravilih, mu je ta odvrnil: "Kaj pa boš drugače naredil, peder?"

Obtožbo zaradi napada je vložil dečkov oče, ki naj bi se med incidentom predstavil kot odvetnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.