Magazin > VIP
32 ogledov

Bieber razjezil premierja

Justin Bieber si lahko oddahne. Metalca jajc so aretirali. (Foto: null) Žurnal24 main
Izraelski premier zavrnil srečanje s pop pevcem Justinom Bieberjem.

Kanadski najstniški pop fenomen Justin Bieber je razjezil izraelskega premierja Benjamina Netanjahuja, ker se ni želel srečati z otroki, ki so pred kratkim preživeli raketiranje na območju blizu Gaze, poroča ameriški portal TMZ.

Povabil naj bi jih na koncert
Zvezdnik naj bi se v sklopu svoje prve glasbene turneje po Izraelu srečal z Netanjahujem, vendar je premier sestanek odpovedal, potem ko je Bieber zavrnil srečanje z otroki. Pevčev predstavnik za stike z javnostmi Matthew Hiltzik je navedbe že zanikal: "Justin je pozdravil možnost, da bi se srečal z otroki, ki so se soočili s težkimi okoliščinami, in obžaluje njihovo ozadje. Pravzaprav je otroke iz mesta Sderot povabil, naj bodo skupaj z njegovimi preostalimi fani gostje na koncertu v Tel Avivu."

Nadležni paparaci
Bieber se je med bivanjem v Izraelu na Twitterju pritožil zaradi nadležnih paparacev. "Mislil bi si, da imajo paparaci kaj spoštovanja do svetih prostorov. Vse, kar sem si želel, je bila priložnost, da se sprehodim tam, kjer se je nekoč Jezus. Lahko bi jih bilo sram. Naj me fotografirajo, medtem ko jem, ne pa v prostoru, namenjenem molitvi," je pevec zapisal na Twitterju.

Kot še poročajo tuji mediji, naj bi se Bieber odločil, da preostanek svojega bivanja v Izraelu zaradi nadležnih fotografov preživi kar v hotelski sobi, že naslednji teden pa bo turnejo nadaljeval v Maleziji in nato še v Indoneziji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.