Magazin > VIP
1 ogledov

Bieber ujezil upokojenko

Justin Bieber FameFlynet Pictures
Justin Bieber si je pred kratkim prek Twitterja privoščil precej neslano šalo. Na svojem računu je namreč objavil lažno telefonsko številko in izzval pravi kaos v Teksasu.

"Halo, Justin?" je poskušalo svojo srečo na milijone oboževalk Justina Bieberja, ki so zasledile telefonsko številko, ki jo je najstniški idol objavil na svojem Twitterju. Vendar je kanadski pevec ob svojem sporočilu: "Takoj me pokličite," žal pripisal lažno telefonsko s pozivno številko zvezne države Teksas, pri čemer je izbrisal zadnji dve cifri. Čeprav je sporočilo dokaj hitro izginilo z njegovega zidu, to ni zaustavilo številnih najstnikov, ki so v upanju, da jim bo uspelo zavrteti pravo številko, preizkušali vse možne kombinacije.

"Prejela sem na tisoče klicev otrok, ki so mislili, da bodo končno govorili s priljubljenim pevcem," je povedala upokojenka iz Teksasa, ki namerava Bieberja tožiti zaradi nadlegovanja. Podobno razmišlja še ena žrtev njegove šale. "Takoj ko sem spustil slušalko, je poklical nekdo drug in tako je trajalo cel dan. Delam od doma in zaradi Justina nisem dokončal dela," je potožil.

To sicer ni prvič, da si je kanadski pevec privoščil takšne vrste potegavščino. Pred dvema letoma je na Twitterju objavil številko hekerja, ki mu je poskušal vdreti v računalnik.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.