Magazin > VIP
25 ogledov

Bieber utrpel pretres možganov

Justin Bieber FameFlynet Pictures
Mladi kanadski idol je imel med koncertom v Parizu nadvse neprijetno srečanje s stekleno steno, v katero je priletel z glavo in pri tem utrpel pretres možganov.

Očitno se Justin Bieber v zadnjem času kar ne more izogniti težavam. Potem ko je poskrbel za razburjenje v Oslu na Norveškem, se je tudi na svojem naslednjem koncertu v Parizu soočil s težavami. Najstniški idol se je namreč med nastopom v zaodrju z glavo zaletel v stekleni zid. Kljub temu, da mu je vseeno uspelo odpeti še zadnjo pesem na odru, mu je na poti v garderobo zmanjkalo tal pod nogami in se je onesvestil. Pri udarcu v zid je namreč utrpel pretres možganov.

Pevec je sicer svoje oboževalce kasneje prek Twitterja obvestil, da je v redu. "Kanadčan sem. Mi smo močni. LOL. Vse je v redu. Le počivati moram do konca dneva," je zapisal. Kasneje se je sicer izkazalo, da mu je poškodba prizadela desno stran obraza. "Ne morem premakniti obrvi,“ je povedal.

Sicer očitno Bieber nima najboljših odnosov s steklenimi stenami, saj se je v podobni situaciji znašel že pred dvema letoma med svojim obiskom Berlina. "Ponovno se bova videla, steklo. Dobil bom svoje maščevanje," je še zapisal na Twitterju. "Bieber proti steklu. MGM Las Vegas 2013. LOL. Moraš se znati pošaliti na svoj račun," je še dodal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.