Magazin > VIP
14 ogledov

Bieber v podobi lutk

(Foto: justinbiebertoys.com) Žurnal24 main
Mladega pevca Justina Bieberja bodo najbolj goreče najstnice lahko imele ves čas ob sebi. V prodaji bodo namreč lutke z njegovo podobo.

Podjetji Bravado in The Bridge Direct sta naznanili, da bodo na začetku decembra začeli prodajati več vrst lutk slavnega pevca Justina Bieberja. Nekatere lutke bodo med drugim tudi pojoče, saj bodo zapele 30-sekundni odlomek njegovih največjih uspešnic Baby in One Less Lonely Girl.

Vse lutke so po navedbah proizvajalcev narejene po pevčevem osebnem slogu, njegovi glasbi in koncertih. Stilska zbirka lutk bo na voljo za 17,99 dolarja, medtem ko bodo lutke s podobo iz videospotov deset dolarjev dražje. Poleg lutk so na voljo tudi mikrofon, ki igra odlomke iz pesmi One Time in Somebody to Love, ter plišasti medvedki.

Ker bodo lutke v prodaji šele decembra, se jih ta teden lahko že naroči prek njegove spletne strani JustinBieberToys.com.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.