Magazin > VIP
67 ogledov

Bieberjeva lutka se zaradi otipavanja topi

Justin Bieber voščena lutka Reuters
tako kot Bieberjeva kariera trenutno doživlja bolj padce kot vzpone, se enako dogaja z njegovo voščeno lutko.

Voščeno lutko Justina Bieberja v newyorškem muzeju Madame Tussauds so evforične oboževalke otipale že tolikokrat, da jo bodo morali zaposleni začasno umakniti, saj se je začela topiti. "Ker jih ni ovirala nobena ograja ali verige, so imele oboževalke neomejen dostop do lutke Justina Bieberja. In to je terjalo svoj davek," so sporočili iz muzeja.

Lutka je kljub rednemu vzdrževanju tako poškodovana, da več ne služi svojemu namenu, zato so se odločili, da se bo ta voščeni Justin upokojil, nadomestili pa ga bodo z novejšo različico, saj je pop zvezdnik v tem času že precej odrasel.

Medtem imajo v tokijskem muzeju Madame Tussauds podobne težave s fantovsko skupino One Direction. Njihove lutke so razkrili šele pred kratkim, a so že tarča histeričnih oboževalk, ki očitno ne ločijo med resničnimi zvezdniki in njihovimi voščenimi dvojniki. Zasule so jih s poljubi in jočejo na njihovih ramenih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.