Magazin > VIP
23 ogledov

Bieberjeva mati se je poskušala ubiti

Danes srečna Pattie s svojim uspešnim sinom. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Mati Justina Bieberja je po dolgih letih razkrila tragično skrivnost iz svoje mladosti, in sicer je kot najstnica poskušala narediti samomor.

Mati kanadskega pop zvezdnika Justina Bieberja, ki je kariero svojega sina začela z objavljanjem njegovih glasbenih posnetkov na You Tubu, je dolga leta skrivala mračno skrivnost. Pattie Mallette se je namreč kot najstnica poskušala vreči pod avto, vendar se ji je na srečo voznik uspel izogniti. Leto pozneje je bila Pattie že noseča z danes enim najbolj priljubljenih pevcev na svetu.

 

O razlogih za to dejanje je v nekem intervjuju povedala: "Spolna zloraba se je v mojem življenju začela, ko sem bila stara okoli pet let, in je trajala do približno mojega desetega leta." Nikoli ni nikomur povedala za zlorabo, sčasoma pa je uteho poiskala v drogah in alkoholu. "Večinoma sem bila od jutra do večera ali zadeta ali pijana," je povedala. "S tem sem začela, ko sem imela 14 ali 15 let."

Pri 15 je pobegnila od doma in se preselila k skupini moških. "Živela sem življenje greha, drog in alkohola. Ves čas sem hodila na zabave, v šolo sploh ne." Poleg tega je priznala, da je tudi kradla. Tako je bilo pri 17 letih njeno življenje že neznosno. Odločila se je, da se bo vrgla pred avto in umrla. "Bila sem depresivna in jezna, nekega dne pa sem se preprosto zlomila," se spominja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.