Magazin > VIP
22 ogledov

Bieberjevi oboževalci znoreli

Esperanza Spalding Žurnal24 main
Potem ko je jazz pevka Esperanza Spalding Justinu Bieberju pred nosom speljala grammyja za najboljšega novinca, so se oboževalci mladega zvezdnika z žaljivkami lotili Esperanzine biografije.

Esperanza Spalding, ki širši javnosti ni bila najbolj znana, je sinoči na podelitvi grammyjev osvojila kipec za najboljšo novinko leta. Njena zmaga pa ne bi bila tako odmevna, če se za nagrado ne bi potegoval tudi najstniški idol Justin Bieber.

 

Njegovi zagreti oboževalci so bili naravnost šokirani, ko je 16-letni pevec ostal brez gramofončka, zato se že na vse možne načine spravljajo na 26-letno jazz pevko. Med drugim so se lotili njene biografije na Wikipediji, kjer so brez zadržkov napisali kar nekaj sovražnih vrstic.

 

"Justin Bieber si je zaslužil nagrado, umri v luknji. Kdo za vraga sploh si?" je zapisal neki oboževalec, nekdo drug pa je brez dlake na jeziku povedal: "Ona je omejenka, za katero še nihče ni slišal, zato umri, pr***ca!"

 

Upravitelji Wikipedije so že odstranili vse komentarje, a so se ti že razširili po drugih internetnih portalih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.