Magazin > VIP
26 ogledov

Big Brother čaka na slavne

Resničnostni šov bo vodila Nina Osenar, ki bo tudi tokrat poskrbela za nepozabno Žurnal24 main
V začetku oktobra se bo v slavno hišo Big Brother vselilo deset znanih Slovencev, ki bodo skušali tam preživeti deset tednov. Resničnostni šov bo tudi tokrat vodila Nina Osenar.

V nedeljo, 3. oktobra, bo deset slavnih Slovencev prvič prestopilo prag hiše Big Brother. Resničnostni šov bo trajal 70 dni, tekmovalci pa se bodo potegovali za pravljično nagrado. "Glede na začetek prve oddaje si resnično želim v prvih 15 minutah ostati v enem kosu. Pridružite se mi v Big Brother pravljici, pa boste videli," je povedala voditeljica Nina Osenar, ki bo v prvi oddaji razkrila stanovalce in sanjsko nagrado.

Pravila ostajajo enaka
Stanovalci bodo v hiši bivali deset tednov. Vsak teden jih bo čakala nova naloga, vsak teden pa bo eden od njih moral zapustiti hišo. V ponedeljkovih oddajah bo potekalo zaslišanje, kjer bodo gledalci lahko slavnim zastavljali vprašanja, nato pa bodo sledile nominacije. Od torka do konca nedeljske studijske oddaje bodo gledalci lahko glasovali, kdo od stanovalcev si ne zasluži več bivanja v hiši.

Slavnim ne bo prizanešeno

"Kljub temu, da bo letos nagrada večja kot kdaj koli prej, Big Brother ne bo slavnim prav nič prizanesel. Obravnaval jih bo enako kot neslavne tekmovalce, ki se bodo morali podrediti njegovi volji tako kot vsi ostali. Gledalci pa ne smejo pozabiti, da so tudi oni del Big Brotherja – tako kot on lahko vse vidijo, vse slišijo in najpomembneje - odločajo o tem, kdo naj zapusti hišo! Temelji oddaje ostajajo, a tako gledalce kot slavne letos čaka še več," je povedal kreativni producent Igor Bratož.

Big Brother bo tako v letošnji sezoni zaživel v popolnoma novi preobleki – prvič v zgodovini na slovenskih tleh bo v svoji hiši gostil slavne, popolne preobrazbe pa sta bila deležna tudi studio in hiša. Podoba studia je zasnovana kot oko Big Brotherja, v hiši pa slavne čaka prav poseben svet, ki ga je v sodelovanju s POP TV ustvarila scenografka Maja Moravec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.