Magazin > VIP
47 ogledov

Big Brother: Dalibor obraz oglaševalske kampanje

dalibor Facebook
Dalibor, ki bi rad postal filmski igralec, se je preizkusil kot model za oglase.

Najela ga je trgovina za male živali Gupi iz Šentjurja in z njim posnela več oglasov za hrano s sloganom Dalibor priporoča. "Če se bo povečala prodaja, me bo moj prijatelj zaposlil. Za službo sem se pripravljen z Dolenjske preseliti v Šentjur,“ je povedal nekdanji tekmovalec šova Big Brother, ki se finalne oddaje ni smel udeležiti.

Več o sporu s Pro Plusom lahko preberete TUKAJ.

Komentarjev 3
  • iravadi 06:45 14.junij 2016.

    Lahko bi delal reklamo za bakrene žlebe...

  • dusan72 04:26 14.junij 2016.

    O njemu je škoda izgubljat besed, o štacuni, ki je našla "tržno nišo" in se odločila izkoristiti njegovih 20 sekund slave še manj. V fantu sem videl nek potencial, ko se je odločil razkrinkati ozadje BB, zdaj pa je pristal ...prikaži več na ravni Latoye in ostalih "znanih slovencev" Predlagam reklamo za mesni doručak, bakrene žlebove (malo rabljene), otroške cunje (skoraj nove, smo jih našli v barakama na vrtu) ali pa mogoče samostojno oddajo z nasveti kako se začeti razmnoževati z 12 leti, po možnosti s sorodniki ali sorodnicami.

  • KOJAK 11:25 13.junij 2016.

    Ha ha ha ha ... brazilci jedo pse, ta pa reklamira hrano zanje HA HA HA. Prej bi lahko reklamiral "Dalibor priporoča Labradolca na žaru" ali pa "bulmastif golaž"