Magazin > VIP
52 ogledov

Big Brother: Dragan zveze z Ano Hrovat ne objokuje

dragan Voyo
Draganova starejša sestra Sanja pravi, da je zelo težko gledala spor med njenim bratom in Jasminom.

Dragan, ki se je v hišo Big Brother preselil šele pred kakšnim mesecem, je poskrbel za največji spor letošnje sezone šova. Ker je Almo vprašal, ali sta z Alenom seksala, je Jasminu počil film. V prepir se je nato vmešal še Erik, Alma pa je Dragana polila z vodo. Za kazen so bili nominirani vsi, le Dragan ne. Ta je po lažnih nominacijah pristal celo v finalu šova.

Njegovo sestro Sanjo je to zelo razveselilo. "Njegova želja nastopiti v šovu je bila zelo velika. Vesela sem, da je prišel do finala. Ne vem, ali bo zmagal. To bomo še videli, bom pa držala pesti. Zunaj ima ogromno podporo. Upam, da pride daleč,“ je povedala za Žurnal24 in dodala, da je Dragan v Big Brotherju točno tak kot zunaj. "Prijatelji ga imajo zelo radi. Je zabaven in iskren. Ljudem v obraz pove, kaj si misli. Drugim je vedno pripravljen pomagati. Je dobra duša.“

Sanja tudi pravi, da Dragan ni provokator, kot pravijo njegovi sotekmovalci. "Če bi meni ves čas nekdo nagajal, bi se tudi branila. Vsak bi se,“ je izjavila in dodala, da ji spora, ki ga je sprožil njen brat, ni bilo prijetno gledati, saj so se nanj spravili kar trije.

Sanja je občasno še v stikih z Draganovim nekdanjim dekletom Ano Hrovat, ki smo jo spoznali v lanskem Big Brotherju. Kot je znano, Ana s Tiborjem Baieejem pričakuje deklico. "Zelo sem vesela, da bo postala mamica,“ je povedala naša sogovornica in še razkrila, da Dragan, ki je menda zelo romantičen in pozoren partner, zveze z Ano, ki je trajala več kot štiri leta, ne objokuje.

Komentarjev 2
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 17:06 03.junij 2016.

    Draganov nasmeh me čist spominja na tega tipa: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3616386/Rome-police-Young-woman-burned-alive-ex-beau.html

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 17:04 03.junij 2016.

    "Sanja je občasno še v stikih z Draganovim nekdanjim dekletom Ano Hrovat"Čudn tole. Dajo not letos folk k se pozna z tistimi z prejšnjega leta. Res zaigrano vseskp izpade.