Magazin > VIP
29278 ogledov

Big Brother: Preobrazba te znane zadnjice je presenetljiva

chloe ferry Instagram
Zvezdnica objavila star posnetek.

Na Otoku jo poznajo skorajda vsi. Chloe Ferry je zaslovela z resničnostno oddajo na MTV Geordie Shore, leta 2017 pa je nastopila tudi v Big Brotherju slavnih. 

Lepotica ima na Instagramu več kot 3,4 milijona sledilcev, ki jih razvaja z vročimi posnetki v kopalkah. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chloe Ferry💀 (@chloegshore1) on

Lepotička danes poka od samozavesti, pred leti pa je trpela zaradi grdih komentarjev. Chloe je pred kratkim objavila star posnetek, na katerem je imela nekaj kilogramov več kot sedaj. 24-letnica pravi, da je za to objavo potrebovala veliko poguma, saj vsak njen korak spremljajo negativni komentarji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chloe Ferry💀 (@chloegshore1) on

"Če bi mi nekdo pred leti povedal, kje bom danes, bi se mu zasmejala v obraz. Začelo se je, ko sem bila pri zelo mladih letih vržena v javnost. Pogovarjali so se o vsakem delčku mojega življenja – še zlasti o mojem videzu. Sem močna oseba, a to, da sem se vsako jutro zbujala ob komentarjih, da sem debela ali da naj si popravim prsi, je ostalo v moji glavi. Misliti začneš, da imajo prav,“ pravi starleta, ki se je po pomoč obrnila k lepotnemu kirurgu, saj je mislila, da bodo komentarji le tako čez noč izginili. Motila se je. "Bilo jih je še več. Na koncu sem se bala objavljati svoje fotografije.“ To je bil tudi trenutek, ko se je Chloe odločila za spremembo življenjskega sloga. "Začela sem hoditi v telovadnico in paziti na svoje telo. To je bil moj čas, moj odmor od negativnosti, ki jih je v moje življenje pripeljalo družbeno omrežje. To je bilo dobro za moje telo in moj um.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chloe Ferry💀 (@chloegshore1) on

Chloe se sedaj v svoji koži počuti odlično. "Končno se počutim odlično. Če je meni to uspelo, lahko tudi tebi,“ je zapisala in sledilcem ponudila svojo pomoč.

Komentarjev 2
  • Avatar Niconilla
    Niconilla 01:15 08.junij 2020.

    Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke == www.Hosset.Com

  • mizimazi 16:10 07.junij 2020.

    Avtor Ir. K....al si lezbaca...al pa v lajfu še nisi fasala orng kurca...