Magazin > VIP
235 ogledov

Big Brother ravs: Ksenija ujezila Almo in Laro

alma Voyo
Ksenija Kranjec meni, da nekatere ženske ne bi smele nositi kopalk …

lara | Avtor: Facebook Facebook
"Ko vidim ene ženske v kopalkah … Boljš da so v Islam prestople pa da za njih kopalke sploh ne obstajajo," je nekdanja kandidatka šova Big Brother Ksenija Kranjec zapisala na družbenem omrežju. Njeno mišljenje je ujezilo Laro Goršek Kos, ki smo jo spoznali v šovu Kmetija: Nov začetek. "Kdo si da lahko obsojaš druge, medtem ko morš seb plačat da si lep? Lepota je brezpomenska, če maš karakter ogaben. Pa brez zamere, sam s takim statusom si ne delaš usluge..." je zapisala Lara in javnost opomnila, da na Kseniji ni vse naravno. Larino objavo je všečkalo več kot 1850 ljudi, medtem ko se je na Ksenjino provokacijo odzvalo le 25 oseb.

Je Ksenijin napis letel na letošnjo tekmovalko šova Big Brother Alma Pijuković? Alma očitno meni tako. "Kok mi je top ko mam oboževalko, k hrani svoj ego z žaljenjem drugih, da bi sebe uveljavila nekje :))) TOOOOOOP kr tko naprej," je zapisala temnolaska.
alma | Avtor: Facebook Facebook

Ksenija, ki je znana po tem, da rada provocira in se z mišljenjem drugih prav nič ne obremenjuje, ji ni ostala dolžna: "Žal ji je pomojem tega da se je že prvi dan rašila pa pol se druge dni in to z dvema različnima, bla celo do konca v bbju recimo, pa se vseen ni napolnila tok naslovnic kot sem jih jaz ?? za mojih bogih 14 dni v tej "seriji" ??in namesto da bi ona zdaj uživala pa še to IZKORISTILA, se raje obremenjuje z mano ?? v novice na moj racun ji pac ne bo uspelo."

Komentarjev 5
  • Majazmaja 10:37 06.julij 2016.

    Dvomim, da je to naredila namenoma. Ksenija zelo puhloglava in vase zagledana ženska.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 22:53 03.julij 2016.

    V glavnem kvaze slavni se na vse kriplje trudijo ostat kvaze slavni. In bl k dajo ven odštekane izjave bolj jim uspeva. Točno na to ciljajo. Mediji pa takoj zagrebejo zato ker na žalost je to ena izmed takih ...prikaži večh stvari ki so najbolj brane. Torej stvari ki ti niso všeč te tok zmotijo da jih prebereš in nanje odgovoriš.

  • YASSIR 18:37 03.julij 2016.

    tale Ksenija Kranjec je pa brihtna buča14 dni je bila v BB in točno ve kaj mora napisati na FB profil da se piše o njej. A je kateri tekmovalec resničnostnih šovov ki je bil tako malo časa ...prikaži več v šou in se bi toliko pisalo o njemu/njejga/je ni o zmagovalcih in finalistih šovov se manj pišeTole je naredila namenoma da se bi pisalo o njej in da bi sei ostalih nekaj 100 ljudi prepiralo z njo in pisalo kozlarije in zlivalo gnev in gnjnico na FB ona se pa po mojem mnejnju tako krohota vsemtudi novinarjem Žurnala ki so tako blesavi da so nasedli na te provokacije in objavljajo te bedrije