Magazin > VIP
13337 ogledov

Biggest Loser: Aleš Hrvatin zaradi težav pod nož

ALEŠ HRVATIN
1/3
Osebni arhiv
Aleš Hrvatin, kandidat prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija, se je ulegel pod nož.

Za enim najbolj prepoznavnih obrazov prve sezone šova The Biggest Loser, Alešem Hrvatinom, je nova prelomnica. Po tem, ko je shujšal za več kot 110 kilogramov in svojo težo prepolovil, je šel na operacijo, s katero so mu s trebuha odstranili odvečno kožo.
“Najbolj me je odvečna koža motila pri gibanju in prepogibanju, na primer pri obuvanju čevljev. Sedaj se počutim dobro, a se še ne smem veliko gibati zaradi šivov in žil, da ne bi kakšna počila. Najmanj šest tednov moram mirovati, po treh mesecih, če se bo vse dobro zacelilo, pa se bom lahko spet začel gibati,” je za Žurnal24 povedal Aleš in dodal, da gibanje zelo pogreša, a se ne boji, da bi se spet zredil. “Zdaj sem kar malo živčen, ker ne smem telovaditi. Dnevi gredo počasi ... Malo poležavam, malo hodim … Ne bojim se, da bi se zredil, saj sem si sestavil nov jedilnik s še manj kalorijami, ki se ga strogo držim. Vsak dan se tehtam in se doslej še nisem zredil niti za gram.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Seventh heaven🙈😈😱

A post shared by Aleš Hrvatin Lujko (@aleshrvatin) on


Alešu so kožo, kar 2,25 kilograma, tokrat odstranili le s trebuha, sedaj ga čaka še en poseg, in sicer na predelu prsi. Prva operacija je trajala malo manj kot šest ur. “Po operaciji nisem imel nikakršnih težav, razen slabosti prve dve uri. Niti ene tablete proti bolečinam nisem vzel,” nam je še zaupal Aleš, ki je imel srečo, da mu posega ni bilo treba plačati. Ker je imel rane na področju trebuha in je poseg svetoval dermatolog, ga je krila zavarovalnica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🏖️ @flexshop_slovenija @aktiviraj_se #aktivirajse

A post shared by Aleš Hrvatin Lujko (@aleshrvatin) on

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.