Magazin > VIP
15328 ogledov

Biggest Loser: Indira Ekić takole mučila svoje telo

Indira Ekić Instagram
Na lastno odgovornost je takole mučila svoje telo. Pravi, da jo metabolizem zaradi tega še vedno "heca".

indira ekić | Avtor: Instagram Instagram
Indira Ekić je bila edina ženska, ki se je v prvi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija uvrstila v finale. To je zahtevalo davek.

Indira je na začetku snemanj tehtala 102,6 kilograma, po treh mesecih odrekanj in treningov pa je tehtnica pokazala 73,1 kilograma.

Njene fotografije jo navdihujejo, a tudi žalostijo. "Slika, ki je marsikomu navdih, tudi meni. Ker sem zaživela novo življenje, prej nisem živela. Ugotovila sem, da potrebujem spremembo. Odselila sem se od družine, pustila študij, kljub temu da mi je ostala le še diploma. Zaživela z Maticem, ki je moja največja opora, dobila novo službo na TV.“

Kljub odličnemu uspehu pa je Indira do prijemov, ki si ji je uporabila, kritična. "Gledam se, ne morem verjeti, da sem to jaz. Nisem si podobna, prazni pogled, priseljen nasmeh. Kako sem zdržala? Metabolizem me še danes heca zaradi tega. Šok, ki sem ga vsakodnevno zadajala telesu, mi (telo) ne bo oprostil tako hitro,“ je še dodala.

Indira pravi, da je med šovom preizkusila vse možne diete, tudi kis na tešče. "Če si videl, da drugi niso pojedli večerje, je pač tudi ti nisi, saj bi ta večerja lahko pomenila odhod domov. V 3. mesecu sta se začeli grupiranje in taktiziranje. Obstajal je celo seznam tekmovalcev, po katerem bi nas ta grupa najmočnejših pošiljala domov. Na odstrelu smo bile ženske. Kot otrok samohranilke si nikoli ne bi dopustila, da pokažem svojo ranljivo stran. Ženska trma me je gnala do konca. Kar je pomenilo še manj hrane in več treningov. Dokler nisem prišla do minimuma. Eno kuhano jajce z zelenim čajem na dan. S tremi trening na dan, vsemi izzivi, snemanji in izjavami, ki so bile potrebne za snemanje oddaje.“

Indira je razkrila, da so jo 14 dni pred finalom poslali domov, kjer se je zredila za 4 kilograme. Matic, ki je pozneje postal njen fant, jo je poklical v Ljubljano, da bi ji pomagal pri pripravah na finale. Trenirala sta med 6 in 8 ur na dan. 

indira ekić | Avtor: Instagram Instagram
Pred finalom je bila Indira osredotočena le na cilj. "Če česa ne maram, so to zlobni ljudje. Pred tabo celi sladki in nasmejani, v hrbet pa zabijajo najbolj dolge nože. Tudi to se je zgodilo in hvala bogu, da se je, saj mi je prav to dalo moč, da pridem čez zadnjo ciljno črto.“

Indira pred finalom ni jedla in pila tri dni in tri noči. "Takrat nisem mislila na zdravje, menstruacije ni bilo, noge me niso držale. Zadnji atom energije je šel v treninge in izjave,“ je zaupala. V treh dneh je izgubila 4 kilograme. "Zdaj bi si primazala eno veliko klofuto, ker nisem mislila na svoje zdravje, ker me je gnal ženski ponos,“ je še dodala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.