Magazin > VIP
22881 ogledov

Biggest Loser: “To so pa že resne igrice z zdravjem”

biggest loser Anže Petkovšek
Ste tudi vi to opazili?

Cristian Baranašič je izgubil več kot 46 kilogramov (31,97 odstotka svoje začetne telesne teže) in postal zmagovalec tretje sezone šova The Biggest Loser. Na drugem mestu je pristal Ferid Talundžić, ki je izgubil 29,41 odstotka začetne teže (38 kilogramov).

Četudi ni zmagal, je bila Feridova preobrazba šokantna, kar so opazili tudi gledalci. Cvetko je na Facebooku zapisal: "Ferid pa vidno brez življenja, izčrpan … To so pa že resne igrice z zdravjem.” 

biggest loser | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

Da je pred finalom stradal, je za Žurnal24 priznal tudi Ferid. “Res sem bil izčrpan do konca, saj sem “šparal” z vodo in hrano. Šov je iz mene izsrkal življenje. Komaj sem čakal, da se stehtamo in da grem nekaj pojest in popit. Tudi drugi so bili šokirani, ko se me videli, češ da sem se skrčil. Sedaj je že bolje.” 

Ferid Talundžić | Avtor: Profimedia Profimedia

Po šovu se je Ferid lahko končno napil in se najedel ženine sarme.

Če bi dobil denarno nagrado, bi jo verjetno vložil tudi v poseg, s katerim bi mu odstranili odvečno kožo, čeprav zaradi nje ni nič manj samozavesten. “Samozavesti imam dovolj. Srečno sem tudi poročen in žena je zadovoljna z mano,” nam je zaupal in dodal, da se je žena ustrašila, ko ga je videla. “Ustrašila se je zame. Rekla je, da sem videti kot moja pokojna mama, ki se je borila za življenje. Tudi na njenem obrazu so bile videti kosti.”

Tekmovalec nam je še zaupal, da je bil razočaran, ker ni zmagal. “Priznam, da sem bil razočaran, saj je bila razlika minimalna. Kljub temu čestitam Cristianu za uspeh. Mi gremo naprej z dvignjeno glavo.”

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.