Magazin > VIP
3658 ogledov

Bil je v paniki: Zato se je princu Harryju mudilo s poroko

meghan markle, princ harry Profimedia
Princ William je s poroko čakal več let, Harry le slabi dve leti.

Princ Harry je svojo Meghan spoznal poleti 2016 in med njima je takoj preskočila iskrica, ki je bila tako močna, da je princ svojo princeso že slabi dve leti pozneje odpeljal pred oltar.

Par je svojo zvezo nekaj časa uspešno skrival, ko pa so mediji zavohali, da je Harry spet zaljubljen, se je začel lov na Meghan, kar je princa močno prestrašilo. Zaradi smrti mame, ki se je ponesrečila med begom pred paparaci, ima modrokrvnež še danes travme. Dvor je takrat podal izjavo za javnost, v kateri so poudarili, da ni pošteno, da na Meghan izvajajo tak pritisk in da je Harry razočaran, ker je ni mogel zaščiti.

Tudi zato je pohitel z zaroko in poroko, kar je še zlasti njegovega brata Williama močno zaskrbelo, saj Meghan ni imela dovolj časa, da bi se na novo okolje in odgovornosti privadila. Po njegovem mnenju bi si zaslužila več časa in svobode, da si v Veliki Britaniji zgradi nov dom, najde nove prijatelje in privadi na pravila. Harry je bratove nasvete preslišal. Pravijo celo, da sta se zaradi Williamovih pomislekov sprla in da se je njun odnos že takrat močno ohladil. 

Varnost družine je na prvem mestu

William se je tudi zavedal, da se bo Meghan borila s tabloidi in rasizmom. To je bilo jasno tudi Harryju, zato se mu je s poroko tudi tako mudilo. Kot članici kraljeve družine je Meghan namreč pripadalo policijsko varovanje. Na žalost pa je ni mogel zaščiti pred Firmo, kot pravijo monarhiji, in negativnimi članki. Par se je zato leta 2020 odločil za radikalen korak. Odstopila sta kot vidnejša člana kraljeve družine in se preselila v ZDA.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.