Magazin > VIP
1 ogledov

'Bil sem popolnoma trezen'

George Michael flynet 240908 crop Žurnal24 main
Britanski pevec George Michael je v petek povzročil prometno nesrečo. Še več. Ker naj bi vozil pod vplivom mamil, ga je za pet ur zadržala britanska policija.

Popevkar George Michael se je v petek s svojim terencem zaletel v zadnji del kamiona, policija pa ga je nato prijela, ker naj bi vozil pod vplivom mamil, je sporočila policija v Londonu. Policija je sicer 46-letnega pevca izpustila po približno petih urah.

George Michael, ki je slaven postal v 80. letih s skupino Wham, je šele pred kratkim znova dobil vozniški izpit, ki so mu ga junija 2007 odvzeli za dve leti, ker je vozil pod vplivom mamil. Že večkrat je priznal, da uživa marihuano, leta 2008 pa so ga prijeli tudi zaradi posedovanja mamil.

Kot je za Daily Mail povedal voznik kamiona, v katerega se je pevec zaletel s svojim Land Roverjem, je bil George Michael ˝popolnoma dezorientiran, kot da ne ve, kam bi šel˝. ˝Bil je popolnoma omamljen in je celo skušal vstopiti v kabino mojega kamiona,˝ je še povedal Laurie Rowe. Nesreča je bila sicer po opisu Roweja precej silovita. ˝Zaletel se je vame tako močno, da mi je zadnja kolesa dvignilo za pol metra,˝ je še opisal nesrečo voznik kamiona.

George Michael se je odzval na pisanje Daily Maila in zatrdil, da je bil v trenutku nesreče "popolnoma trezen". Potrdil je, da je bil udeležen v prometni nesreči, vendar pa je zanikal, da bi bil pod vplivom alkohola ali mamil. Kot je še pojasnil, se je moral oglasiti, ker ni želel, da bi bili njegovi oboževalci "zaskrbljeni nad tem, kar berejo".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.