Magazin > VIP
9222 ogledov

Bila je ljubljenka hrvaških medijev, nato je udarila kruta usoda

dolores lambaša Youtube
Če bi bila igralka še med nami, bi včeraj praznovala 40. rojstni dan.

dolores lambaša | Avtor: Youtube Youtube
Index se je včeraj spomnil šibeniške igralke Dolores Lambaša, ki je tragično umrla leta 2013, ko ji je bilo 32 let. Včeraj bi lepotica praznovala okrogli jubilej.

Čeprav je minilo že mnogo let, se mnogi še vedno v živo spominjajo 23. novembra 2013, ko je odjeknila vest, da je bila priljubljena igralka, ki je krasila eno naslovnico za drugo, vpletena v hudo prometno nesrečo. S kolegom Stojanom Matavuljem se je vračala iz Beograda. Na pot proti Zagrebu sta krenila v zgodnjih jutranjih urah. Na avtocesti A3 pri Veliki Kopanici je Matavulj s svojim nissanom trčil v zadnji del VW Pola. Trk je bil tako močan, da je Dolores padla iz vozila in utrpela hude poškodbe, 52-letni voznik je bil lažje poškodovan. 

Zdravniki so se več ur borili za igralkino življenje, a njihov trud je bil zaman. Umrla je okoli 14. ure, v starosti 33 let. 

Dolores se bodo gledalci najbolj spominjali po vlogah v serijah Dobre namjere, Ruža vjetrova, Najbolje godine in Zakon ljubavi. Veliko pohval kritikov je požela tudi s svojim delom v večkrat nagrajenem filmu Vjerujem u anđele.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.