Magazin > VIP
65 ogledov

"Bili so težki trenutki, zelo težki"

Gostilna išče Šefa 2
1/4
Anže Petkovšek
Kaj o včerajšnjem porazu, o dogajanju v šovu in načrtih za naprej pravi Kaja Pogačar.

Ste razočarani ali ste takšen izid pričakovali?
Sem nekoliko razočarana, vendar nisem imela nobenih pričakovanj. Tomaž je bil super kuhar in kreativec. Vse je bilo mogoče.

Kaj pravite na namigovanja, da vas je Bine poslal v finale, da bi Tomažu tako zagotovil zmago?
Svojo uvrstitev v finale sem prigarala s trdim delom, z vztrajnostjo, napredkom iz tedna v teden, tako da je bila uvrstitev v finale zagotovo zaslužena.

Sta z Binetom v sorodu, namigovalo se je namreč tudi to?
Ne, z Binetom nisva v sorodu (smeh).


V šovu ste preživeli vseh deset tednov, kaj je bilo najtežje? Odsotnost družine, življenje pred kamerami …

Minusi resničnostnega šova so, da si odrezan od domačih, družine in prijateljev ter da  nimaš nikogar, na katerega se lahko obrneš, ko ti je najtežje. To je tisti najtežji del. Drugače pa, če bi še enkrat izbirala, bi se še enkrat udeležila šova Gostilna išče šefa, ker je to res ena taka neprecenljiva izkušnja, ki ti da ogromno znanja. Nepozabnih 11 tednov.

Kaj si boste najbolj zapomnili?
Najbolj  si bom zapomnila našo zadnjo skupinsko zmago, halo šefa, vse te trenutke, ko smo se imeli lepo in tudi tiste, ko smo se imeli malo manj lepo. Nobenega ne bom pozabila.

V šovu ste delovali zelo osredotočeno na dogajanje v kuhinji in ne v hiši, a so vam bili vseeno pomembni tudi korektni odnosi.
Z vsemi sem navezala prijateljske stike, z vsemi sem se razumela, res pa je, da smo večino časa preživeli v kuhinji. Tiste ta prave prijateljske vezi bomo z nekaterimi obdržali tudi po šovu in jih še poglobili.

Se tudi v prihodnje vidite v kuhinji?
Svoje znanje bom vsekakor še nadgradila, to je moja želja. Vem, kam spadam, zato grem po znanje in izkušnje.

Če so sanje dovoljene ... kaj bi vi naredili z nagrado?
Denar bi vložila v svoje znanje, šolanje, tako da bi bila to investicija za prihodnost. Nekaj denarja bi namenila tudi za kuhinjo, dopust, če bi še kaj ostalo pa za tisti svoj prostor pod soncem.

Kaj bo prva stvar, ki jo boste naredili, potem ko se naspite?
Najprej bom pogledala, če so kje kamere in kje imam mikrofon (smeh).

Se vam zdi, da se boste težko navadili na življenje zunaj šova?
Mislim, da bom potrebovala nekaj dni, da pridem k sebi in se navadim, nato pa s polno paro in dvignjeno glavo naprej.

Imate partnerja. Kako ste doživljali to začasno ločitev?
Zelo težko je iti od svoje ljubezni, je pa res, da sem se pred odhodom v šov posvetovala z njim in družino, tako da sem imela veliko podpore. So bili težki trenutki, zelo težki, vendar se za neprecenljive izkušnje izplača, saj jih ne bi mogla pridobiti nikjer drugje. Je nekaj najtežjega iti od nekoga, ki ga imaš rad. Po drugi strani pa ta dva meseca in pol mine zelo hitro.

Povejte, od kje ta vaša marljivost, osredotočenost in pridnost, ki smo jim bili priča v šovu?
Že od nekdaj sem pridna, osredotočena, delavna in marljiva, to je prišlo z mano. Tudi v šoli sem bila vedno taka pozitivna "piflarka", res je (smeh).

Komentarjev 3
  • c1305166 09:38 20.december 2013.

    Ti si verjetno ena tistih oseb, ki je okrog razlagala, da sta Kaja in Bine v sorodu, da je Mitja mučil žive prašiče in ostale kretenizme, ki jih lahko širi le... ;)Kaj o vas misli psiholog pa je bilo ...prikaži več napisano že zadnjič v članku tu na Žurnalu. Priporočam ti, da si prebereš.

  • texpower007 15:40 18.december 2013.

    kaja pri prvem izzivu kreacije svoje jedi je padla ze na prvi crti, pri drugem zadnjem izzivu pa je kopirala vse jedi, ki so jih ze poceli, in to je zasluzena pot do finala? Domov bi mogla it ze po Martini

  • graff 16:31 17.december 2013.

    Poleg Kaje bi si finale, de facto, zaslužil tudi Iztok, med tem ko prleške jokajočo cvileče babnice tu niso imele kaj iskati. Ne da Prlekinjam manjka kuharskega znanja, tudi osnov slovenskega jezika ne poznajo.