Magazin > VIP
84 ogledov

Bill Cosby je leta 2005 priznal omamljanje žensk

Bill Cosby Žurnal24 main
Televizijski zvezdnik, ki ga že skoraj 30 žensk obtožuje posilstva, je leta 2005 na zaslišanju priznal, da si je priskrbel opojna sredstva z namenom, da jih da mladim ženskam, s katerimi je želel imeti spolne odnose.

Bill Cosby je leta 2005 na svojem domu v Philadelphii omamil Andreo Constand in jo potem posilil. Žrtev ga je tožila in Cosby je na zaslišanju priznal, da si je priskrbel opojna sredstva z namenom, da jih da mladim ženskam, s katerimi želi imeti spolne odnose. Tožba Constandove se je sklenila leta 2006 s poravnavo oziroma Cosby ji je plačal za molk.

Televizijski zvezdnik je ženske omamljal in posiljeval 40 let, vendar pa je velika večina primerov že zastarala. Tri ženske ga sedaj tožijo v Massachusettsu zaradi obrekovanja, ker je skupaj s svojimi odvetniki trdil, da lažejo, ko so ga obtožile spolnih zlorab. Večina žrtev se zaradi tega, ker so bile omamljene, uvodoma ni niti spomnila, kaj natančno se je dogajalo.

Odvetniki 77-letnega Cosbyja so doslej skrivali njegove izjave iz tožbe leta 2005, vendar pa je tiskovna agencija AP vztrajala in sodno izterjala objavo nerodnega priznanja, ki bo imelo vpliv na druge primere.

Komentarjev 1
  • francl12 16:58 07.julij 2015.

    Dejstvo je, da je preveč razmišljal s spodnjo glavo namesto z zgornjo! Sicer mu je tudi spodnja glava v redu fukcionirala, glade na to da ga 30 let ni nobena tožila!!!