Magazin > VIP
106 ogledov

Bill Cosby ženskam za molk plačeval študij

bill cosby Profimedias
Bill Cosby. Ameriški časopis je razkril podrobnosti dokumentov, v katerih je zapisano igralčevo pričanje izpred desetih let, ko je priznal, da je ženskam plačeval za molk.

Leta 2005 in 2006 je bil igralec Bill Cosby obtožen zlorabljanja žensk. Na sodišču je pristal, ker ga je Andrea Constand tožila zaradi domnevnega posilstva. Andrea je povedala, da jo je igralec omamil, da bi z njo imel spolne odnose. Izjave iz sodišča je zdaj objavil ameriški časopis New York Times, kjer je podrobno opisana uporaba drog, s katerimi je Cosby prišel do želenega cilja.

Cosby se je svoji žrtvi skušal najprej prikupiti s pogovorom in sočutjem. Pri njem doma sta imela romantično večerjo. "Njene lase sem prijel in jih potegnil nazaj, ob sebi sem imel njen obraz. Pogovarjal sem se z njo … Govoril sem ji o sproščanju, o njeni moči, ki jo ima v sebi. Rekel sem ji, naj se mi približa. Mislil sem, naj se mi približa s celim telesom,“ piše v zapisih uradne izjave iz sojenja.

Povedal je, da sprva ni mislil, da se bosta zapletla, saj se je zdelo, da Andrea ni zainteresirana, a je dodal, da sta kasneje delila seksualni trenutek, v katerem je ona "zacvetela“, kot se je izrazil Cosby. Povedal je, da si je sicer želel spolnega odnosa, a da se je bal, da se bo Andrea zaljubila vanj in da si je želel le lahkotnega odnosa brez globjih čustev.

Še nekaj časa sta ostala v stikih in se družila, ko je po letu dni Bill priznal, da jo je omamljal z zdravilom za sprostitev, da bi imel spolne odnose z njo. Constandova še danes meni, da ji je dajal nekaj močnejšega kot le zdravilo za sprostitev. Cosby je že takrat povedal, da je v času romance mislil, da je odnos sporazumen. "Ko sem jo pospremil iz svojega stanovanja, ni nikoli bila videti jezna ali žalostna. Vedno se mi je zdelo, da znam dobro prebrati ljudi, a očitno sem se zmotil.“ Resnica je prišla na plano, ko je Andrea vse povedala svoji mami. "Ko mi je priznala, da je mami povedala, da jo menda nadlegujem, sem si mislil, naj ji raje pove za vse svoje orgazme, ki jih je doživela z mano,“ je dodal igralec, ki je mislil, da orgazem nakazuje na sporazumen odnos.

V prizadevanju, da Andrea in njena mama informacije ne bi prodali medijem, je Bill Andrei plačal študij. Ko so ga vprašali, kako bi plačevanje študija neznani ženski pojasnil ženi, pa je povedal: "Pojasnil bi ji, da pomagam mladi ženski pri študiju.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.