Magazin > VIP
90 ogledov

Bill Murray vložil denar v slovensko vodko

slovenia vodka
1/2
Slovenia Vodka
V ZDA prihaja visokocenovna pijača slovenskega izvora, v katero sta denar vložila tudi Bill Murray in Mihail Barišnikov.

slovenia vodka | Avtor: Slovenia Vodka Slovenia Vodka
“Vsi imamo radi ljubezen. Ta nima ciljne publike,” je na predstavitvi znamke Slovenia Vodka povedal kreativni vodja projekta Bruce Duhan, ki je izpostavil dejstvo, da je Slovenija edina država na svetu, ki ima v svojem imenu besedo ljubezen (love). Gre za visokocenovno alkoholno pijačo, ki jo bo proizvajal in polnil Fructal, naprodaj pa bo za zdaj samo v Združenih državah Amerike (ZDA), kjer jo bodo v New Yorku predstavili konec aprila. Med ambasadorji in investitorji sta tudi ameriški igralec in komik Bill Murray ter legenda baleta Mihail Barišnikov.

 

Navdušeni nad Slovenijo

Slovenia vodka je izdelana iz ajde in vode izpod slovenskih Alp – promovirajo jo kot “najčistejšo vodko”. Murray in Barišnikov sta vodko prvič preizkusila z vrhunskim kuharjem Petrom X. Kellyjem in se nato odločila, da se bosta pridružila ekipi Slovenia Vodka ter v projekt celo vložila svoj denar.

Paradni konj Kellyjeve kuhinje je newyorška restavracija X20, ki je opremljena s po meri izdelanimi slovenskimi stoli, njegove petične stranke pa lahko ob obisku okušajo tudi različne edinstvene slovenske kulinarične izdelke in vina.

Ekipa Slovenia Vodka bo lansirala tudi poseben kanal na portalu YouTube, na katerem bodo v kuharski oddaji gostovali številni tuji zvezdniki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.