Magazin > VIP
9757 ogledov

Billie Eilish priznala zvezo, sledilci se šalijo zaradi njune razlike v letih

Billie Eilish instagram
Čeprav so pred časom namigovali, da je v zvezi z reperjem Brandonom, se je zdaj pokazala z drugim.

Billie Eilish je z objavo na Instagramu uradno potrdila razmerje s svojim 11 let starejšim izbrancem, pevcem Jessejem Rutherfordom. Govorice o zvezi Billie Eilish z Jessejem Rutherfordom so se začele, ko se je na TikToku pojavil videoposnetek, na katerem se držita za roke. Jesse, ki je glavni vokalist alternativne rock skupine The Neighbourhood, je bil od leta 2015 do 2021 v zvezi z manekenko Devon Lee Carlson, Billie pa so pred tem povezovali z reperjem Brandonom Q Adamsom in igralcem Matthewom Tylerjem Vorceom.

20-letna pevka je zdaj z objavo serije fotografij s praznovanja noči čarovnic, na eni fotografiji sta namreč ona in Jesse, hote ali nehote potrdila njuno zvezo. Ob fotografiji je še zapisala: "Življenje je strašljivo. Veselo noč čarovnic." Nekateri sledilci so bili nad objavo kar malce začudeni in kmalu so se zvrstili različni komentarji. "Billie je dovolj stara, morala bi vedeti, kako čudno in srhljivo je to," je ob njeni objavi zapisal nekdo, spet drugi pa se je malce ponorčeval zaradi njune razlike v letih ter pripisal: "No, sploh nista nosila mask." Bila sta namreč našemljena v dojenčka in dedka. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.